Phuket Villas Rental
Line App
Telephone

English Russian Swedish

LANGUAGE

SEARCH VILLA

Browse All Villas

CLICK HERE

Featured Properties

Villa Saengootsa

Location: Kamala Beach

5 5 12

Villa Zereno

Location: Surin Beach

6 6 12

Patong Greenhill VF

Location: Patong Beach

4 4 8

Surin Vavier

Location: Surin Beach

8 12 16

Lomchoy Villa

Location: Kamala Beach

4 5 8

Surin Phana Villa

Location: Surin Beach

10 10 24

Phuket Holiday Villas

Phuket Holiday Villas
Välkommen till en trendig och fashionabel semester i Phuket.
Där du i privat regi kan njuta av din semester utan insyn med egen kock, pool och tillsammans med en underbar utsikt över solnedgångarna i havet.
Phuket som semestermål erbjuder ett antal ”Luxury Holiday Villas” att hyra från nord till syd.

Varför en privat villa?
Private Villas erbjuder en “top of the line” service; allt från flyg-transfer och full service inklusive egen kock till en professionell ledning eller bara daglig städning. Vi erbjuder även aktiviteter som ”in-villa” spa, massage, yoga etc. Eller varför inte t.ex ta en enkel kurs i Thai- mat lagning hos en av våra duktiga kockar?
Rundturer med både bil och båt samt äventyrs upplevelser arrangeras på beställning.

VARFÖR PHUKET?
Ön Phuket var en gång bland geologer antagen att ha varit en del av fastlandet. Som en halvö ute i Andamansjön (Andaman Sea), men erosion och andra naturkrafter gjorde att Phuket förblev en ö.
Phuket, mer känt som ”Pärlan i söder” (The Pearl of the south), är en av Thailands mest populära turistorter med besökare från många länder till sina många stränder efter hela kustlinjen.
Phuket, ”The pearl of Andaman”, gör ingen besviken med sina naturupplevelser och sin skönhet med alla de bekvämligheter som gör semestern till ett minne för livet.
Den friska havsluften, solljuset och de underbara vita stränderna välkommnar alla sinnen.
En av de mest populära turist stränderna i Phuket är ”Patong Beach”. Beläget centralt på den västra kusten. Där finner man det mesta av Phuket´s nattliv och shopping.
Söder om Patong finner man ”Karon Beach, Kata Beach och Kata Noi Beach”.
Längst söderut finns ”Nai Harn Beach” och ”Rawai”.
Norr om Patong finner man ”Kamala Beach, Surin Beach, Bang Tao Beach & Layan Beach”.
Dessa områden är mindre utbyggda än Patong och dit söker sig ofta familjer och de som söker en mer avslappnad och lugn tillvaro. Där kan man också finna sin egen privata plats på stranden.
Det finns också flera underbara öar i sydöst. Som t.ex ”Bon Island”, som ligger endast en kort båtresa ut. Flera korallöar söder om Phuket är också mycket väl värda ett besök.
”Similan Islands” och ”Phi Phi Islands är välkända paradis för snorkling och dykning.

STRÄNDER I PHUKET (från norr till söder)

Nai Yang Beach, Phuket. Stranden går i en lång kurva med skuggande vegetation. Idealiskt för en pick-nick eller BBQ på stranden. Korallrevet är ett hem för många olika fiskarter.
Nai Yang är också känt för att havssköldpaddor kommer till stranden för att lägga sina ägg från November till Februari. Tyvärr har antalet havssköldpaddor sjunkit nämnvärt de senaste åren.
1:a klass logi finns tillgänglig och på stranden finns försäljning av olika maträtter.

Layan Beach, Phuket; är belägen på den norra delen av “Bang Tao beach”. Där stranden, floden och lagunen möts. Området har ett mycket rikt djurliv med bl a många olika fågelarter.
En lugn och avkopplande miljö, välkänt för sina många stigar och vandringsleder.
Dit söker sig inte minst bergsklättrare och fågelskådare.
Bangtao Beach, Phuket;  är en stor bukt med en av Phuket´s längsta stränder.
En gång i tiden var tenn gruvor viktiga i området men nu har stranden och området förvandlats till en lyx-resort som domineras av ”Laguna complex”. Ett 5-stjärningt hotell med golfbana,  restauranger, reseföretag, etc.
Stranden lämpar sig utmärkt för både simmning, dykning och snorkling. I den norra delen finns en mindre bukt med underbara korallrev väl värda att utforska.
Enklare och billigare logi finns att finna i den södra änden av bukten. I både Laguna och den närbelägna staden ”Cherng Talay” hittar man många trevliga restauranger och företag som tar turister på rundturer.

Surin Beach, Phuket; är mer känt som ”Miljonärernas plats” p.g.a de topp-klassiga resorterna ”Amanpuri”, ”Twinpalms & ”The Chedi” som tillsammans med miljon-$ villorna uppe på höjderna med utsikt över Andaman Sea har skapat namnet.. Området är populärt bland turister p.g.a lugnet och det upplevs mer som en sömnig fiskeby istället för ett stökigt turistställe.
Den vita sanden och det turkosa vattnet har gjort stranden populär bland både turister och semestrande thai´s.  Förstklassiga hotell, restaurangen och barer finns att finna i området.

Kamala Beach, Phuket; är en muslimsk fiskeby norr om Patong. En icke exploaterad strand som domineras av en muslims gravplats och en polis förläggning. Bufflar kommer fortfarande ner till stranden på eftermiddagarna för att få lite svalka. En mycket vacker 2 km lång strand där det finns möjlighet till logi i form av allt from enkla ”guesthouses” till internationella hotell.
Ett flertal mindre Thai seafood restauranger finns också att finna på stranden. Kamala är det perfekta stället om man vill komma bort från turist-kommersen och bara söka lugnet och stillheten. Inte mycket finns att erbjuda i form av underhållning men på andra sidan berget, endast 5 km bort finns Patong med tuk-tuk service. Reguljär buss service finns också till Phuket Town.

Patong Beach, Phuket; är belägen på Phuket´s västkust och är det huvudsakliga turistmålet i Phuket. Där finns det mesta av Phuket´s nattliv och shopping. Redan i slutet av 1980-talet började Patong bli populärt bland utländska turister, speciellt turister från Europa. Patong Beach med över 2 km gyllene sand välkommnar dig som vill njuta av strandlivet där du finner alla aktiviteter man kan önska sig likaväl som nattlivet med alla restaurangen, barer och shopping.

Karon Beach, Phuket; har en av Phuket´s längsta stränder med 5 km av underbar vit sand och kristallklart vatten. Där kan du finna din egen plats med lugn och ro. Det finns inga toaletter eller omklädnings möjligheter på stranden men de närbelägna hotellen välkommnar dig mot en mindre avgift att nyttja deras faciliteter. Den södra änden av stranden är perfekt för den som söker sol och bad med en underbar utsikt över havet.

Kata Beach, Phuket; är endast några minuters resa från Patong. Med sina många palmer, grunda och lugna vatten är det en utmärkt strand för barnfamiljer. Under regnperioden( Nov-Apr) är Kata utmärkt för snorkling eller också kan man prova på ”Banana Boat”.

Rawai Beach, Phuket; Är belägen 7 km väster om Chalong Cirkle. I byarna “Chao Ley” och “Sea Gipsy village finner man många restauranger och bungalows att hyra. Här kan man också finna mycket av havets hemslöjd och möjligheter att följa fiskebåtar eller varför inte chartra en egen båt för fiske eller bara för en rundtur. Stranden är ok för bad.

Cape Panwa, Phuket; sanden är lite grov och vattnet är grunt men utsikten är underbar över Chalong Bay och Lone Island. Lyxiga villor och lägenheter blandas med fiskares hem och västerut i slutet av stranden finner man ett mangrove träsk.